Fönsterputsning i Stockholm

Vill du bibehålla den fina glansen i glaset? Då ska du anlita vårt företag!

Fönsterputsning är ett utav de viktigaste områdena i ett företags verksamhet. Vi erbjuder en professionell putsning utav fönster och fasader med hjälp av modern teknik samt utrustning.

Fönsterputsning i stockholm

Professionell fönsterputsning i Stockholm kräver en del kunskaper och färdigheter. Våra specialister har flera års erfarenhet för att producera det bästa resultatet.

Tillämpad teknik ger oss möjlighet att uppnå hög kvalitet. Vi använder endast rekommenderade tvätt- och rengöringsmedel, detta görs för att undvika fläckar som kan orsaka skador i glasytan. På vintern använder vi rengöringsmedel med låg fryspunkt.

Våra fönsterputsare har lång erfarenhet inom branschen och kan sitt jobb vilket är en förutsättning för att du som kund ska få skinande rena fönster. Vår vision är att kunderna ska bli 100 % nöjda till ett så lågt pris som möjligt.

Fönsterputsning pris i Stockholm

Priserna avser 4-sidiga fönster utan spröjs. Kontakta oss för fönsterputspris med spröjs och flera sidor. Priset är inklusive moms och efter skatteavdrag.

Rok Pris efter rut-avdrag
1 rok 290 kr
2 rok 340 kr
3 rok 390 kr
4 rok 440 kr
5 rok 500 kr
6 rok 580 kr
7 rok 650 kr
8 rok 730 kr
9 rok 800 kr
10 rok 1015 kr
11 rok 1160 kr
12 rok 1305 kr
13 rok-uppåt Ring för offert

 

Boka nu!

Flytthjälp  I Flyttstädning I Hemstädning I Storstädning I Kontorsstädning Visningsstädning I Byggstädning  I Hämtning Av Grovsopor I Trappstädning Flyttfirma