Flytthjälp Stockholm

Det är mycket att tänka på när man skall flytta. Dolores Service erbjuder flytthjälp i Stockholm så att du undviker problem på vägen mot ditt nya hem samt sparar både tid och pengar.

 flytthjälp Stockholm

 

Flytthjälp som hjälper dig framåt

 

Att flytta kan vara mycket jobbigt. Man ska packa och flyttstäda, samt komma ihåg att ändra adress på olika ställen. Det är mycket att tänka på, och vanligtvis måste man också ta hand om jobbet och familjen. Därför blir allt så mycket lättare om man anlitar flytthjälp.

Det är klart att man kan be vänner och bekanta att hugga i när man ska flytta. Men det blir ofta jobbigt för alla parter, speciellt om man flyttar ett helt hem. Genom att hyra in någon för flytthjälp så slipper man allt detta, och kan istället koncentrera sig på andra viktiga saker.

Kontakta oss för flytthjälp i Stockholm

Dolores Service ger kvalitetsgaranti vid flytthjälp. Vi innehar F-skattsedel, är registrerad arbetsgivare hos Skatteverket och har ansvarsförsäkring/entreprenadförsäkring hos Trygg Hansa.

Om packhjälp behövs då kan vi hjälpa er även med packning av bohaget, våra professionella packmästare har lång erfarenhet av att packa alla typer av bohag.

Läs mer information om våra priser gällande pack- och flytthjälp.

Vi flyttar ditt bohag tryggt, snabbt och säkert!

Boka nu!

Flyttstädning I Flyttfirma I Hemstädning I Storstädning I Kontorsstädning I Visningsstädning I Byggstädning I Hämtning Av Grovsopor I Trappstädning I Fönsterputsning

Få hjälp Med Flytt Av Kassaskåp I Stockholm