Flyttstädning Stockholm

Varje dag, sju dagar i veckan utför vi flyttstädning i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Örebro. När det blir dags att lämna det gamla boendet och flytta in i ett nytt så har man höga förväntningar. Man har föreställt sig hur perfekt det nya hemmet är. Det sista man vill är att man möts av ett smutsigt och lortigt hem, samma sak gäller ifall man lämnar ifrån sig sitt hem och får ett samtal att man måste göra om flyttstädning.

Anlita oss för att göra din flyttstädning så vet du att det garanterat kommer att bli rent! Vi har lång erfarenhet och vet exakt vad som krävs för att städa rent ett hem och få en skinande ren och fräsch känsla.

Dolores Service utför flyttstädning i Stockholm med fokus på hög kvalitet och flexibilitet. Vår personal har lång erfarenhet av flyttstädning. Uppdragen utförs med största möjliga hänsyn till dig som kund och miljö.

Flyttstädning Stockholm

 

Flyttstädning i Stockholm

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra städuppdrag (gäller de städmoment som ingår i flyttstädning). Flyttstädning checklista. Kvalitetsgarantin (14 dagar) innebär att Dolores Service åtgärdar eventuella brister som kan upptäckas vid besiktningen kostnadsfritt. Vi är ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa.

Dolores Service utför högkvalitativa tjänster hos privatpersoner och företag i Stockholm-Mälardalen. Vi är en mångsidig leverantör av städtjänster och har skräddarsydda lösningar för hemmet och företaget. Allt för ni ska kunna få en trivsammare miljö att vistas i. Vi sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus.

I följande orter utför vi flyttstädning: Stockholm (Östermalm, Huddinge, Tumba, m.m.)
Uppsala
Norrtälje
Västerås
Enköping
Eskilstuna
Strängnäs
Gnesta
Nyköping
Norrköping
Gävle
Och övriga orter i Stockholm

Se mer i vår prislista: flyttstädning pris.

Viktigt att tänka på inför din flyttstädning i Stockholm

Viktigt att tänka på inför flyttstäd:
· Om det är trä/laminatgolv i köket – om möjligt, vänligen dra fram kyl/frys och spis (då städpersonalen inte vill riskera att göra märken på känsliga golv).
· Badkarsfronten bör monteras bort (om möjligt) för att kunna rengöra under/bakom badkar.
· Frysen skall vara avfrostad och avstängd innan städningen påbörjas (invändig rengöring).
· Skyddsglas till ugnen skall vara borttagen.
· Meddela oss om det finns grovt nersmutsade ytor i bostaden (städad minst 1 gång per månad).
· Bostaden skall vara tömd på möbler m.m innan flyttstädning påbörjas (om inget annat avtalats).

Boka nu!

Flytthjälp  I Hemstädning I Storstädning I Kontorsstädning Visningsstädning I Byggstädning  I Hämtning Av Grovsopor I Trappstädning  I Fönsterputsning I Flyttfirma