Kontorsstädning i Stockholm

Visst, är det ytterst viktigt med en ren och fin arbetsplats? En väl utförd kontorsstädning gör lokalen trivsammare för både personalen och kunderna.

Vi på Dolores Service kan se till att det alltid är skinande rent på Ert kontor.

Kontorsstädning i Stockholm

Rent och fint är ett måste på en arbetsplats. Det går inte att arbeta ifall man har en miljö som inte känns bra eller ren. Att tänka på framtiden och företagets utveckling i utformningen utav kontoret är en stor vinst. En smutsig och stökig kontor kan orsaka att du förlorar potentiella kunder. Om du vill skapa en behaglig arbetsmiljö och en grogrund för produktiv verksamhet, anlita oss för kontorsstädning i Stockholm.

Kontorsstädning i Stockholm görs oftast på kvällar och tidiga morgnar för att det ska vara rent och prydligt när personalen kommer till arbetsplatsen. Det som ingår är framför allt att ta golv, tömma papperskorgar och toaletter. Ofta brukar även städpersonalen plocka i ordning det gemensamma köket om det finns behov utav det. En kontorsstädning görs oftast varje dag på stora kontorer, men 1-2 gånger i veckan kan räcka på små kontorer där inte så många jobbar.

Kontorsstädning checklista.

Kontakta oss via e-post eller telefon för att få en kostnadsfri offert eller:

Boka nu!

Flytthjälp  I Flyttstädning I Hemstädning I Storstädning I Visningsstädning I Byggstädning  I Hämtning Av Grovsopor I Trappstädning  I FönsterputsningFlyttfirma